OCTAVIA V TOP VÝBAVE - Bez čakania za akciovú cenu!

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
08 00 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
08 00 zmeniť výberom

Toto je Škoda Octavia, ktorá nikdy nebola v komerčnom predaji - teraz ju môžete mať ihneď, priamo z výroby, bez čakania a s prekvapivo nízkou cenou. Iba v AVIS MaxiRent a AVIS Lease.

Čo sa dozviete v tomto článku:

  • o Škode Octavia priamo z výroby v nadštandardnej výbave;
  • ako získať novú Škodu Octavia najlacnejšie a najjednoduchšie;
  • ako funguje dlhodobý prenájom a v čom je lepší ako vlastníctvo;
  • prečo je AVIS MaxiRent najlepší poskytovateľ dlhodobých prenájmov áut.

Škoda Octavia je fenomén nielen nášho regiónu. Tento úspešný model sa v priebehu posledných rokov zmenil zo symbolu nižšej strednej triedy na symbol pokroku, moderného autodizajnu a pritom si naďalej zachoval sebe vlastnú solídnosť a konzervatívnosť.

Dnes už vieme, že sa Octavia dočkala úplne novej generácie, na trh príde tento rok a preto vzniká možnosť získať odchádzajúcu Škodu Octavia za veľmi výhodných okolností. A azda nikto neponúka to, čo slovenský AVIS MaxiRent - napríklad také Octavie, ktoré pôvodne vôbec neboli určené pre „konečného zákazníka“, teda pre fyzické osoby.

„Škoda Octavia najlacnejšie“ = dlhodobý prenájom

 V ponuke AVIS Maxirent figuruje Škoda Octavia vo verziách liftback a kombi v dvoch variantoch motorizácie; jedná sa o nasledovné konfigurácie:

  • Škoda Octavia Liftback 2,0 TDI SCR 110 kW (150 koní),
  • Škoda Octavia Kombi 2,0 TDI SCR 110 kW (150 koní)
  • Škoda Octavia Kombi 2,0 TDI 4x4 SCR 135 kW (184 koní).

Uvedené autá na prenájom Škoda Octavia sú vždy v najvyššej výbave Style s doplnkovými prvkami výbavy ako Style Plus paket, virtuálny kokpit (displej namiesto analógovej prístrojovky) a plnohodnotná rezerva. Nemožno tiež zabudnúť na metalický lak alebo tónované sklá vzadu, čo ocenia všetci zadní pasažieri počas dlhších ciest. 

Všetky ponúkané Octavie ďalej majú 7-stupňovú automatickú prevodovku DSG, vyhrievanie sedadiel, bezkľúčové otváranie dverí, navigačný systém s 8-palcovým displejom, bezpečnostnú funkciu automatického brzdenia pri hroziacej zrážke spredu a parkovacie senzory.

Dve autá na prenájom zaparkované pri autopožičovni

Benefity prenajatého auta z autopožičovne

Škoda Octavia

Biele auto na prenájom jazdiace po poľnej ceste

Cenníkové ceny vozidiel Škoda Octavia sa pohybujú v rozpätí 28 730 až 32 637 eur, teda ich štandardným nákupom by ste sa zaviazali k vysokej splátke a vyplateniu vysokej akontácie, ale aj k drahému havarijnému poisteniu a ďalším nevyhnutným nákladom. Odberom vozidla cez AVIS MaxiRent získate, naopak, najnižšiu možnú mesačnú splátku a komplexný balík služieb už v cene.

K prenájmu Škoda Octavia v AVIS MaxiRent dnes navyše dostanete aj bonus v podobe 50 € voucheru na prenájom iného auta (vrátane úžitkového) v autopožičovni AVIS.

Prečo dlhodobý prenájom? Kvôli peniazom

Dlhodobý prenájom je nepopierateľne jeden z najlepších spôsobov, ako si zabezpečiť nové auto. Princíp takejto služby je jednoduchý, transparentný a férový, pričom zákazník získava okrem samotného vozidla aj komplexný balík služieb, za ktoré by musel pri štandardnom vlastníctve doplácať samostatne a nevýhodne.

V cene jedného mesačného poplatku je zahrnutý nielen samotný prenájom vozidla v špičkovej technickej kondícii a v najvyššej výbave bezpečnosti a komfortu, ale aj celoročná diaľničná známka, sezónne prezutie, balík asistenčných služieb, povinné zmluvné i havarijné poistenie, cestná daň a tiež pravidelný servis.

Za každú z týchto vecí by si za bežných okolností musel majiteľ vozidla platiť a venovať čas nekonečnému porovnávaniu ponúk.

Dlhodobý prenájom auta pre živnostníkov, zamestnancov i firmy

Dnes už neplatí ani tradičný argument proti prenájmu, že musíte byť firma a nevýhodne sa viazať na celé roky.

Dlhodobý prenájom Škoda Octavia je v AVIS MaxiRent uzatváraný iba na 12 mesiacov a je určený aj pre fyzické osoby, teda zamestnancov firiem aj živnostníkov. Prenájom auta pre živnostníkov je na Slovensku častokrát zbytočne komplikovaný, ale nie v AVIS MaxiRent a AVIS Lease.

Platí pritom, že na čím dlhšiu dobu je zmluva uzatvorená, tým je aj nižšia cena. Pri využití programov AVIS Lease sa tak viete dostať k priam nevídaným cenovým ponukám, ktoré na Slovensku nemajú konkurenciu. Bezplatnú kalkuláciu si vyžiadajte v AVIS Lease.

Celý proces je pritom rýchly, transparentný a zameraný na zákazníka, navyše ak ste živnostník, môžete si faktúru za prenájom zaradiť do nákladov. Dôležité je tiež uviesť, že celý balík služieb a ceny prenájmu sa uhrádza v jednej pevne stanovenej platbe v rozpätí 349 až 465 eur v závislosti od vozidla a nastavených preferencií.

Najlacnejšie prenájmy Škody Superb

Okrem vozidiel Škoda Octavia v ponuke AVIS MaxiRent figurujú aj automobily Škoda Superb, taktiež v prvotriednej výbave, priamo z výroby a navyše v najnovšej verzii Facelift 2019.

Jedná o silný variant s naftovým motorom 2,0 TDI s maximálnym výkonom až 140 kW (190 koní) s automatickou 7-stupňovou prevodovkou DSG. Škodu Superb na lízing a prenájom si môžete zadovážiť ako vo verzii kombi, tak aj liftback (limuzína).

Škoda Superb na dlhodobý prenájom a lízing v AVIS MaxiRent a AVIS Lease vychádza už od 519 eur, respektíve 499 eur mesačne, a to už vrátane všetkých poistení, služieb, sezónneho prezutia a garančného servisu.

Škoda Octavia

Užitočné linky

\