Hľadaj vozidlá

AVIS JE DIGITÁLNY

AVIS_tablet.jpg

Vďaka neustálej snahe inovovať a skvalitňovať poskytovanie svojich služieb a produktov je AVIS lídrom aj v oblasti digitalizácie, čím okrem iného výrazne prispieva k šetreniu životného prostredia, pretože AVIS funguje „bez papiera“, čo ocení aj zákazník. Všetky dokumenty k prenájmu vozidiel dostáva komfortne do e-mailu a podpisovanie dokumentov prebieha digitálne.

 

 


 


SKRÁTILI SME ČAS
Vďaka digitalizácii všetkých procesov sa výrazne skracuje čas potrebný na vybavenie klienta pri preberaní vozidla v prípade krátkodobého prenájmu, ale zároveň aj v prípade využitia niektorého z dlhodobých produktov. Od zaradenia nového vozidla do flotily, až po odovzdanie kľúčov spokojnému zákazníkovi sa skrátil čas o 50%, čo v neposlednom rade zvýrazňuje transparentnosť podnikania firmy.

AKO DIGITALIZÁCIA OVPLYVŇUJE KLIENTA

Digitalizácia sa pozitívne dotýka aj našich klientov. „Bezkontaktné“ online objednanie vozidla, podpis zmlúv na diaľku, platobné riešenia a okamžité služby zákazníkom. Digitálne riešenia poistných udalostí, archivácia fotografií vozidla a jeho stavu v cloude, presné vedenie záznamov a zaznamenávanie škôd. GPS zariadenia a vyhodnocovanie jazdných údajov v súlade s GDPR so schopnosťami ako napríklad deaktivovať motor auta. Z hľadiska rizika tieto technológie znižujú riziko krádeže a uľahčujú nám rozhodovanie ako službu nastaviť v prospech klienta. 

PRUŽNEJŠIE A RÝCHLEJŠIE

Digitalizácia nám umožňuje prijímať zmeny rýchlejšie a vďaka zjednodušeniu procesov aj pružnejšie. Služby dodávané klientom sa tak môžu viac prispôsobovať ich potrebám. Výsledkom je spokojnejší klient vybavený rýchlejšie bez zbytočného zdržania. 

KONTAKT

V prípade, že vás naša ponuka zaujala, alebo by ste sa chceli o novej ponuke dozvedieť viac, prosíme kontaktujte nás na telefónnom čísle 0900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60€/minútu s DPH), alebo nám napíšte email na adresu info@avis.sk.