Hľadaj vozidlá

5 dôvodov prečo si prenajať Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito je jedným z najobľúbenejších modelov kategórie malých úžitkových vozidiel. Vzhľadom na jeho univerzálnosť a široký rámec využitia sme sa ho rozhodli zaradiť do našej flotily úžitkových vozidiel AVIS Van Rental a za pár týždňov sa stal najvyhľadávanejším vozidlom v našej ponuke. V tomto článku sa pozrieme na dôvody prečo je táto dodávka tak obľúbená.

  • Malý zvonka, veľký zvnútra
  • Bohatá výbava
  • Ťažné zariadenie
  • Automatická prevodovka
  • Drevené obloženie nákladného priestoru

Malý zvonka, veľký zvnútra

Kompaktná dodávka neznamená vždy malá dodávka. AVIS ponúka Vito v dvoch veľkostných verziách Long a Extralong, ktoré klientom ponúknu 6m3 a 6,6m3 s dĺžkou nákladného priestoru 2,8m a 3m.

Tieto vozidlá vám teda poskytnú dostatok potrebného priestoru na prevoz zakúpeného nábytku, vývoz odpadu, či transport motorky.

Vonkajšie rozmery oboch verzií sú pritom natoľko kompaktné, že je možné s nimi vojsť do podzemnej garáže, či parkovacieho domu a podobných obmedzených priestorov bez obáv z poškodenia.

 

 

Bohatá výbava

V AVIS Van Rental ponúkame svojim klientom nadštandardne vybavené vozidlá, aby ste sa pri jazde s nimi cítili komfortne a bezpečne.

Preto pri konfigurácii nových modelov nešetríme na prvkoch výbavy, ktoré sú pre komfort a bezpečnosť dôležité.

V našich Vitách nájdete všetko to, čo moderné úžitkové vozidlá ponúkajú, ako napríklad bluetooth, dotykový displej s navigáciou, automatická klimatizácia, 360° parkovacie senzory, cúvacia kamera, dažďový senzor.

A pre tých najnáročnejších máme pripravené tepelnoizolačné sklá, elektrický ohrievač a príplatkové komfortné sedadlá

Ťažné zariadenie

Prvý krát sa v ponuke AVIS Slovensko objavuje vozidlo s ťažným zariadením, čo 

znamená, že kedykoľvek budete potrebovať zapriahnuť karavan a vyraziť s rodinouna dovolenku, pripojiť prepravník s loďou, či potiahnuť prívesný vozík s materiálom, môžete sa spoľahnúť na to, že si u nás takto vybavené vozidlo budete môcť prenajať. 

Ťažným zariadením sú totiž vybavené všetky vozidlá kategórie Mercedes-Benz Vito.

 

vito_1.jpg

Automatická prevodovka

Či už sa chystáte na ďalekú cestu diaľničnom tempe, alebo na pomalé posúvanie v rannej zápche, určite oceníte 9-stupňovú automatickú prevodovku, ktorá vám bude v každej situácii spríjemňovať jazdu.

Okrem toho že jej radenie nebudete cítiť ani s plne naloženým vozidlom, dokáže pracovať s výkonom 160 koní tak, aby ste ho mali vždy dostatok.

 

 

Drevené obloženie nákladného priestoru

Aby sme sa vyhli zbytočným poškodeniam dodávok, vybavujeme zvonka naše vozidlá parkovacími senzormi a cúvacími kamerami, ale nezabúdame ani na tú najviac namáhanú časť týchto áut, ktorou je nákladný priestor.

Všetky úžitkové vozidlá v našej ponuke sú vybavené spevnenou podlahou a Vito nie je výnimkou. Novinkou je však drevené obloženie nákladného priestoru po bokoch až po strop, ktoré prispieva k využiteľnosti týchto atraktívnych vozidiel.

 

 

Kontakt

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, alebo by ste sa chceli dozvedieť viac o našich službách, kontaktujte nás na telefónnom čísle +421 900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60€/minútu s DPH), alebo nám napíšte email na adresu info@avis.sk. 
 

Ak chcete vytvoriť rezerváciu kliknite sem: