V NEISTÝCH ČASOCH VSÁDZAJTE NA ISTOTU!

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
08 00 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
08 00 zmeniť výberom

S nami jazdíte aj bez viazanosti či s flexibilnou viazanosťou

Rozumieme, že počas krízy, v ktorej sa nachádzame je pre každého z nás dôležité každé jedno euro a jeho minutie si treba poriadne zvážiť. To, načo je dôležité počas krízy myslieť je odhad, ako sa bude situácia ďalej vyvíjať a ako asi dlho bude trvať. Dnes na to kedy, táto situácia skonči, odpoveď nikto nepozná. Preto, pokiaľ nevieme, aká bude budúcnosť, skúsme ovplyvniť prítomnosť.

Auto je dopravný prostriedok, ktorý už v dnešnej dobe potrebuje takmer každý. Či už firma alebo jednotlivec.

Prečo je nájom výhodný, sa dočítate v článku, 4 DÔVODY, PREČO SI AUTO PRENAJAŤ A NEKÚPIŤ!

Čo Vám vieme ponúknuť:

PRE SÚKROMNÉ OSOBY

Ak sa zamýšľate nad tým, že ako sa ďalej prepravovať, mimo hromadnej dopravy, teda v aktuálnej situácii čo najbezpečnejšie, existuje viacero možností. Tie sme Vám popísali v článku, kde porovnávame kúpu a prenájom vozidla.

Podľa toho, či sa potrebujete iba niekam previesť jednorazovo, alebo auto potrebujete využívať na pár mesiacov či natrvalo, pre každý prípad máme pre Vás produkt, ktorý Vám pasuje ako na mieru a vy hlavne, ušetríte.

KRÁTKODOBÝ PRENÁJOM  DLHODOBÝ PRENÁJOM 

súkromná osoba

PRE FIRMY

Dôležitá je flexibilita a komplexnosť služby

V rámci fleetových riešení mobility AVIS poskytuje komplexné riešenie pre firmy akejkoľvek veľkosti a poskytuje poradenstvo v oblasti optimalizácie vozového parku firmám tak, aby sa dosiahla čo najväčšia efektivita, úspora a v neposlednom rade komfort pre samotných užívateľov služby.

firma

Čo Vám AVIS ponúka

Mobilitu ako službu 

V rámci našich služieb zákazníkovi poskytujeme programy: 

  • prenájmu vozidiel (od 1 dňa až po dobu niekoľko rokov),

-záleží, či zákazník potrebuje maximálnu flexibilitu a dominuje potreba prenajímať si vozidlo vždy iba na pár dní, kedy využívate klasické služby auto požičovne a rezervácie si robíte bez obmedzení online, alebo si vozidlo máte záujem prenajať na fixné obdobie napr. 3 alebo 6 mesiacov, prípadne využijete viazanosť 12 mesiacov, kedy dosiahnete ešte výhodnejšiu ponuku. Pre stabilné pozície vo firmách a tzv. top managérske pozície spravidla odporúčame dlhšiu viazanosť, ktorá by mala byť na úrovni 3 až 4 roky, podľa požiadavky na vozidlo a nájazd kilometrov, 

-kedy si zákazník najskôr vozidlo prenájme, aby si ho buď vyskúšal, alebo kvôli potrebe optimallizovať vstupný kapitál do vozidla a následne za vopred dohodnutú sumu si ho odkúpi.

ponuka


Kto je náš zákazník

  • firmy akejkoľvek veľkosti
  • firmy, ktoré zamestnávajú zamestnancov sezónne
  • firmy, ktoré potrebujú vykryť obdobie, kým im je doručené nové vozidlo
  • firmy, ktoré majú zamestnancov na zmluvy s dobou určitou
  • firmy, ktorým prišli zamestnanci zo zahraničia na fixné obdobie
  • firmy, ktoré pružne potrebujú reagovať na nárast objednávok

KRÁTKODOBÝ PRENÁJOM  DLHODOBÝ PRENÁJOM 

firemný zákazník

\