VYZDVIHNUTIE VOZIDLA - Ako postupovať pri preberaní vozidla?

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
08 30 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
08 30 zmeniť výberom

Neviete sa už dočkať plánovanej dovolenky a odpočítavate nedočkavo posledné hodiny? Naši ľudia v tom čase robia všetko preto, aby bolo Vaše vozidlo 100% pripravené zvnútra aj zvonku.

Neviete sa už dočkať plánovanej dovolenky a odpočítavate nedočkavo posledné hodiny? Naši ľudia v tom čase robia všetko preto, aby bolo Vaše vozidlo 100% pripravené zvnútra aj zvonku. AVIS vozidlá sú každý deň ráno pred prenájmom technicky kontrolované, aby prebehol proces prebratia si vozidla klientmi čo najefektívnejšie a bez komplikácii.

Skupina ľudí, ktorí sedia pri stole a plánujú prenájom auta

Preto keď sa dostavíte na pobočku, je už len potrebné predložiť doklady a podpísať formuláre o prenájme. So zmluvou a súhlasom so spracovaním osobných údajov Vám bude odovzdaný aj preberací protokol vozidla na ktorom je zdokumentovaný aktuálny stav poškodení na danom vozidle.

Svetlomet prenajatého auta na parkovisku

Naše vozidlá sú vo výbornej kondícií nakoľko kvôli komfortu našich klientov obmieňame vozidlá zväčša na báze 6tich alebo 12tich mesiacov. Záleží nám totižto na tom, aby mali naši klienti pocit luxusu a nového vozidla. Frekventovaným odpredajom jazdiacich vozidiel docielime, že vo väčšine prípadov zívajú preberacie protokoly prázdnotou, nakoľko je vozidlo úplne nové.

Napriek tomu pre Váš vlastný komfort a pocit bezpečia odporúčame obhliadnuť si dôkladne vozidlo, nafotiť si ho a stotožniť sa so stavom, ktorý je na preberacom protokole. V ojedinelom prípade nájdenia nového poškodenia prosím obratom kontaktujte odovzdávajúceho agent na pobočke. V prípade vzniku poškodenia počas Vášho prenájmu nás prosím obratom kontaktujte na info@avis.sk. Vyčíslenie poškodenia fleetovým oddelením môže trvať niekoľko pracovných dní nakoľko si dávame záležať na minimalizovaní dodatočných nákladov klienta. Hľadáme vždy spôsob, ako opraviť poškodenie čo najlacnejšie. Pri poškodení je potrebné nahlásiť mesto a čas nehody, aby ste využili havarijne poistenie, ktoré od nás máte absolútne zadarmo už v cene prenájmu!

A aké sú naše odporúčania?

  • Pre svoj vlastný pocit bezpečia si vozidlo pred prenájmom poriadne obhliadnite a nafoťte
  • Jazdite bezpečne a na ceste predvídajte. Vyhnete sa poškodeniam vozidla
  • Užite si dovolenku svojich snov
\