PRENAJMI A KÚP

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
11 00 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
11 00 zmeniť výberom

PRENAJMI A KÚP

Vozidlá vo flotile AVIS na Slovensku sú pravidelne kontrolované podľa výrobcom stanovených termínov, absolvujú pravidelné servisné prehliadky a sú pod neustálou kontrolou našich technikov.

Každé vozidlo je zakúpené úplné nové u autorizovaného dílera značky na Slovensku. Tieto vozidlá používané výlučné na účely prenájmu sa po určitom čase odpredávajú (4,6,12,24 mesiacov) prostredníctvom dcérskej spoločnosti AutoGigant.

Vozidlá po ukončení nájmu sú vždy v rámci remarketingu dôkladne technicky skontrolované, drobné chyby opravené a kompletne vyčistené.

U nás sa v žiadnom prípade nemôže stať, že by ste kúpili vozidlo, ktoré by malo vo svojej histórií poškodenia alebo nehody, ktoré by výrazne ovplyvnili ďalšie použitie vozidla. Všetky vozidlá na predaj v sieti predajcov autobazár AutogGigant spĺňajú špičkové požiadavky na nákup jazdených vozidiel s 5 hviezdičkami.

Pokiaľ máte záujem o vozidlo, ktoré v súčasnosti jazdíte a zakúpite ho do 30dní od dátumu posledného prenájmu, bude Vám ponúknutý špeciálny bonus (je nutné sa však preukázať platnou nájomnou zmluvou, nie staršou ako spomínaných 30dní).

Na všetky vozidlá nájdete v ponuke autobazáru AutoGigant ponúkame záruku, ktorá je garantovaná výrobcom automobilov, ktorá predajom vozidla nekončí.

Mám záujem o vozidlo, ktoré jazdím autobazar@autogigant.sk

Kontaktné údaje:

AutoGigant
Ivanská cesta 1920/2
821 04 Bratislava
Tel: +421 903 456 321
Email: autobazar@autogigant.sk

Autogigant

\