ODVEZTE SI VŠETKO NARAZ

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
11 45 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
11 45 zmeniť výberom

Mercedes medzi dodávkami

Do ponuky úžitkových vozidiel sme zaradili najnovšiu verziu Mercedes-Benz Sprinter s dvoma motorizáciami a v dvoch karosárskych verziách. Jedná sa o dieslové motory 314 CDI a 316 CDI, oba s automatickou prevedovkou, vo verziách L2H2 a L3H2 s výnimočnou výbavou. 

Prenajatá dodávka zaparkovaná na bielom pozadí

Dodávky môžete šoférovať aj s vodičským oprávnením typu B

Biela dodávka Renault Sprinter na prenájom jazdiaca po ceste

Interiér auta na prenájom v Bratislave

Prekvapí bohatou výbavou

Ako už tradične, máme pre vás nadštandardnú ponuku. Každé vozidlo je vybavené samočinnou automatickou prevodovkou 7G-TRONIC PLUS, okrem tejto špeciality bude o komfort klienta postarané aj prostredníctvom automatickej klimatizácie TEMPMATIC, GPS navigácie, zrkadlením mobilného telefónu, dvoch dotykovo ovládaných displejov a ovládacích polí na volante so systémom MBUX. Všetky informácie vrátane navigácie sa zobrazujú aj na displeji umiestnenom medzi budíkmi, takže vodič nie je zbytočne vyrušovaný pohľadom mimo svojho zorného poľa.

Ďalšou novinkou v prenájme úžitkových vozidiel na našom trhu, tentokrát na poli bezpečnosti, je cúvacia kamera a senzory pokrývajúce 360° uhol okolo vozidla, čo výrazne prispieva aj k bezpečnosti chodcov. Prekvapením je asistent bočného vetra. Funkcia, ktorá napomáha pri preprave nákladu za silného vetra, alebo prudkých zákrutách, kedy citeľne vyrovnáva náklony vozidla. Samozrejmosťou vo výbave AVISu sú už štandardné prvky výbavy ako Bluetooth, tempomat, či spevnená podlaha.

Prenájom úžitkových vozidiel využívajú nielen firmy, ale aj súkromné osoby.

Strieborná dodávka na prenájom v autopožičovni s bielym textom

Orientačná kalkulačka

Na ako dlho by ste potrebovali vozidlo?

Za prenájom na vybrané obdobie zaplatíte: 

37 € bez DPH v programe krátkodobých prenájmov AVIS VANRENTAL

Biela dodávka na prenájom s osobou stojacou vedľa nej

 

Parkovisko plné áut na prenájom v autopožičovni AVIS

AVIS je správne rozhodnutie

Veríme, že vďaka našej širokej ponuke vozidiel si vyberie každý. Ponúkame prenájmy úžitkových vozidiel od jedného dňa až po niekoľko rokov. Je na vás, či si zvolíte cenovo výhodnejší prenájom s viazanosťou, alebo uprednostníte variant bez obmedzenia. Všetky naše vozidlá majú priemerný vek 6 mesiacov a spĺňajú emisnú normu EURO6, časť našej flotily dokonca s EKO plaketou. Zarezervovať si dodávku môžete kedykoľvek, vybavíte to online z pohodlia domova. V cene každého prenájmu je poistenie, slovenská diaľničná známka, cestná daň a sezónne obutie. 

Snažíme sa svojim klientom vyjsť maximálne v ústrety, preto ponúkame vždy niekoľko variánt nájazdu kilometrov, od ktorých sa potom odvíja cena za prenájom

Ak hľadáte rýchle riešenie na aktuálnu potrebu, napríklad pri presťahovaní domácnosti, odvoz materiálu, závoz tovaru, alebo iné sezónne činnosti potom vám odporúčame pozrieť si náš program krátkodobých prenájmov AVIS VANRENTAL.

Môžete využiť aj ponuku dlhodobého prenájmu na 12 mesiacov, počas ktorých všetky náklady spojené s prevádzkou vozidla sú zahrnuté v mesačnej splátke, v unifikovanom programe AVIS MAXIRENT.

\