NOVÝ RENAULT MASTER VÁM UĽAHČÍ KAŽDODENNÝ ŽIVOT

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
08 00 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
08 00 zmeniť výberom

NOVÝ RENAULT MASTER VÁM UĽAHČÍ KAŽDODENNÝ ŽIVOT

Ideálne vozidlo na prevoz nábytku, pripravené aj na každodenné pracovné nasadenie. Nezahanbí na reprezentatívnej akcii a nesklame ani pri tvrdej práci.

Využiteľnosť úžitkového vozidla ovplyvňuje niekoľko faktorov: jazdné vlastnosti, komfort pri manipulácii s nákladom, bezpečnosť a pohodlie.

Renault Master už roky dokazuje, že vyniká v každej z týchto oblastí.

Čo je teda dôležité o Renaulte Master vedieť a prečo je to ideálne vozidlo na krátkodobý,  i dlhodobý prenájom od AVIS Van Rental?

Objem a nosnosť

AVIS vám prináša najnovší model nakonfigurovaný tak, aby uľahčil a spríjemnil každodenný život s týmto vozidlom. Veľkosť L3H2 poskytuje dostatok úžitkového priestoru, zároveň je vozidlo v tejto veľkosti vhodné aj pre začiatočníka, ktorý s dodávkou ešte nejazdil. Klientom poskytuje 13m³ nákladného priestoru s dĺžkou 3,7m a spevnenou podlahou, takže ani preprava rozmerného nákladu so zaťažením 1300kg nie je pre toto vozidlo problémom.

Otvorená sivá dodávka na prenájom alebo leasing Renault Master


Motor a spotreba

AVIS ponúka prenájom novej dodávky Master s motorom 2,3l dCi, ktorý disponuje výkonom 135k a s priemernou spotrebou 6,9l/100km skvele kombinuje úspornosť a dostatočný výkon, ktorý oceníte pri plne naloženom vozidle.

Pohľad na bielu dodávku Renault Master pri reštaurácii


Manipulácia s nákladom

Nákladný priestor je vybavený pevnostnými okami pre bezpečné ukotvenie nákladu. Je dôležité, aby sa náklad počas jazdy vo vozidle nehýbal. Predíde sa tak zbytočným poškodeniam, ktoré môže spôsobiť napríklad prudké brzdenie v krízovej situácii. Upínacie popruhy si môžete prenajať k vozidlu priamo na pobočke autopožičovne pri preberaní vozidla za 4,00€*/deň. Jednoduchšiu prácu s nákladom vám ďalej zabezpečia pomocné rukoväte, LED osvetlenie nákladného priestoru otváranie zadných dverí v uhle 270° a jeden z najnižších nakladacích prahov na trhu.

Interiér dodávky Renault Master na prenájom


Výbava 

Okrem prvkov výbavy ako bluetooth, klimatizácia, tempomat, či USB pripojenie, ktoré sa stali v AVIS Van Rental štandardom, dostanete exkluzívne iba v AVIS vozidlo nakonfigurované tak, že sa za volant budete vždy tešiť. Vďaka multimediálnemu a navigačnému systému so 7" dotykovým displejom budete počas jazdy obklopený informáciami a prostredníctvom pripojenia mobilného telefónu môžete počas šoférovania vybaviť telefonáty, či prehrávať hudbu priamo z telefónu.

Pracovný deň vám spríjemní a uľahčí výsuvný stolík na notebook, ktorý zároveň poslúži na dôstojné stravovanie, klimatizovaná veľkoobjemová zásuvka a celkom 105l úložných priestorov v kabíne vozidla. Nový Master sa tak stáva doslova mobilnou kanceláriou. A aby bola práca s vozidlom naozaj jednoduchá a bezpečná, ponúka vám AVIS nový Master vybavený cúvacou kamerou a parkovacími senzormi vpredu, aj vzadu. Preto aj keď nie ste skúsený vodič dodávky, môžete si takéto vozidlo prenajať bez obáv z kolízie.

Interiér dodávky Renault Master, jablko, doska


Technický stav vozidiel

Vďaka tomu, že priemerný vek vozidiel v AVIS Van Rental dosahuje 6 mesiacov, môžete sa spoľahnúť na ich bezchybný stav aj v najnáročnejších chvíľach. Či už sa vydáte na cestu cez celú Európu, alebo iba v rámci mesta, váš náklad do cieľa vždy dopravíte bez technických komplikácií. V prípade akýchkoľvek problémov je vám navyše v rámci celej EÚ k dispozícii asistenčná služba.

Interiér úžitkového vozidla Renault Master, prístav


Možnosti prenájmu a ceny

Nový Renault Master si môžete v požičovni AVIS Van Rental prenajať už od 39€*/deň s limitom 200km. V prípade dlhšej cesty môžete využiť možnosť prenájmu bez limitu kilometrov (najviac však 10 000km/mesiac) s cenou od 50€*/deň. Ak potrebujete previezť nový nábytok, presťahovať sa, či vyviezť odpad na zberný dvor je pre vás ideálna ponuka víkendového prenájmu od piatku do pondelka za akciových 78€*/víkend s 400km nájazdom.

Dodávka Renault Master zaparkovaná pri budove

Možnosti prenájmu pre firmy

Máte vlastnú firmu, prevádzkujete výrobu, alebo ste živnostník a hľadáte ideálny spôsob ako zabezpečiť prepravu vášho nákladu? Aj pre vás máme riešenie. Prenajmite si dodávku Renault Master dlhodobo bez viazanosti od 609€*/mesiac, alebo s viazanosťou 12 mesiacov od 339€*/mesiac a optimalizujte náklady a čas investovaný do riešenia logistiky.

Nie je pochýb o tom, že Renault Master zostáva jedným z najuniverzálnejších úžitkových vozidiel na trhu a vďaka bohatej ponuke AVIS Van Rental je dostupný každému, kto potrebuje využiť jeho pomoc

Muž s notebookom v prenajatej dodávke Renault Master

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, prosím kontaktujte nás na telefónnom čísle 0900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60€/minútu s DPH), napíšte nám email na adresu info@avis.sk, alebo sa informujte priamo na pobočke.

*uvedené ceny sú bez DPH.

\