AVIS je najúspešnejšou autopožičovňou sveta, na Slovensku ročne obslúži až 15-tisíc klientov

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
08 00 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
08 00 zmeniť výberom

Prenájom je cenovo výhodnejší ako vlastníctvo a splácanie nového auta, zodpovednosť za servis a poistenia pritom preberá samotná autopožičovňa.

  • Prenájom nového auta v roku 2023 je v AVIS rýchly, lacný a bez dokladovania príjmu.
  • Priemerný vek vozidiel je dnes 9 mesiacov, tento rok nakupuje 2000 nových áut.
  • Firmy a živnostníci si mesačnú platbu môžu zaúčtovať do nákladov a odpočítať DPH.
  • AVIS je lídrom v digitalizácii, celý proces objednávky auta už funguje bez papierov.

Ako v tomto roku dostať k novému autu rýchlo, jednoducho a bez dokladovania príjmu? Riešením je aj v roku 2023 prenájom auta, a to ako pre fyzické osoby, tak pre firmy. Všetky náklady na vozidlo okrem paliva zahrnuté v jedinej mesačnej sume, ktorú si firmy môžu zaúčtovať do nákladov a uplatniť odpočet DPH – to znamená nielen nestarať sa o servis či poistenia, ide o finančne výhodnú alternatívu k vlastníctvu auta.

AVIS je globálny hráč

História značky AVIS sa začala písať v roku 1946. Dnes táto najväčšia globálna značka autopožičovní prevádzkuje viac ako 11-tisíc pobočiek v 180 krajinách sveta, ponúka viac ako 500-tisíc vozidiel a jeho pobočky nájdete takmer v každom hlavnom meste.

Popri krátkodobých prenájmoch začala značka AVIS dominovať aj v službách dlhodobých nájmov a operatívneho leasingu. Vďaka sérii správnych rozhodnutí AVIS v globálnom meradle predčil svojich konkurentov, o čom svedčí aj dôvera investorov v túto značku – hodnota akcií spoločnosti na burze od roku 2019 narástla viac ako sedemnásobne.

Na náš trh vstúpil AVIS pred 26 rokmi, dnes trhová jednotka na Slovensku odovzdáva do užívania svojim klientom stovky nových automobilov mesačne, a to už do 24 hodín od online objednania.

K slovenským klientom sa tak dostala možnosť prenájmu vozidiel s prémiovými all inclusive službami, zahraničným know-how a inovatívnymi službami. Disponuje pestrou ponukou produktov prenájmu vozidiel s dĺžkou od jedného dňa až po niekoľko rokov, vďaka čomu dokáže komplexne zabezpečovať mobilitu pre firmy i súkromné osoby. Prenájom áut je pritom možný 24 hodín denne, 7 dní v týždni, 365 dní v roku.

Či už je potrebné prepraviť rodinu na dovolenku, alebo dlhodobo rozšíriť firemný vozový park, všetku administratívu vybavíte zopár klikmi online a svoje nové vozidlo môžete šoférovať hneď, alebo už do 24 hodín.


AVIS je najlepšia autopožičovňa aj v roku 2023

AVIS Slovensko je silný a spoľahlivý partner, ktorý načúva potrebám svojich klientov a reaguje na ne. Navzdory kríze, ktorá sa prejavuje na trhu nedostatkom automobilov a drahými úvermi, dokáže AVIS neustále ponúkať svojim klientom a partnerom dostatok možností výberu vozidla, a to prakticky s okamžitou dostupnosťou.

Spoločnosť plánuje v roku 2023 nakúpiť viac ako 2000 vozidiel, čo dáva klientom možnosť vybrať si zo širokej ponuky osobných a ľahkých úžitkových automobilov.

Vďaka neustálej snahe inovovať a skvalitňovať poskytovanie svojich služieb a produktov je AVIS lídrom aj v oblasti digitalizácie, čím okrem iného výrazne prispieva k šetreniu životného prostredia, pretože AVIS funguje „bez papiera“, čo ocení aj zákazník. Všetky dokumenty k prenájmu vozidiel dostáva komfortne do e-mailu a podpisovanie dokumentov prebieha digitálne.

Zároveň sa tým však výrazne skracuje čas potrebný na vybavenie klienta od zaradenia nového vozidla do flotily, až po odovzdanie kľúčov spokojnému zákazníkovi, čo v neposlednom rade zvýrazňuje transparentnosť podnikania firmy.


Najnovší vozový park spomedzi autopožičovní

AVIS Slovensko disponuje najnovším vozovým parkom s najnižším priemerným nájazdom kilometrov. Priemerný vek vozidiel naprieč celou flotilou je dnes 9 mesiacov, vďaka čomu klient dostáva vozidlo v najlepšej kondícii a riziko poruchy je tak znížené na minimum. Klienti AVIS nezriedka odchádzajú na prenájom s úplne novým vozidlom, ktoré má na tachometri pár desiatok kilometrov.

Neustálym obmieňaním vozového parku sa zvyšuje bezpečnosť a komfort, znižuje priemerná produkcia CO2 AVIS flotily, pričom AVIS kladie na nízke emisné hodnoty svojho vozového parku veľký dôraz. Všetky ponúkané vozidlá sú zároveň konfigurované s maximálnym ohľadom na komfort a bezpečnosť, preto disponujú výhradne vyššími stupňami výbavy.


Klienti AVIS sa za volantom cítia bezpečne

Vysokým štandardom sú prvky výbavy ako Bluetooth, navigácia, tempomat, cúvacia kamera, či metalíza a vo vozidlách nechýba slovenská diaľničná známka. V prípade komplikácií je klientom k dispozícii 24-hodinová asistencia kdekoľvek v Európe, ktorá je pripravená pomôcť, alebo ak je to nutné, zabezpečí aj náhradné vozidlo. S takouto podporou je oveľa jednoduchšie sústrediť sa počas vedenia vozidla na jazdu a premávku, čo v kombinácií s najmodernejšími prvkami bezpečnosti, akými sú najnovšie vozidlá vybavené, zvyšuje bezpečnosť na našich cestách.

Vďaka intenzívnej spolupráci s importérmi a zastúpeniami jednotlivých značiek automobilov na Slovensku dokáže AVIS každoročne uviesť na trh niekoľko novopredstavených modelov. Klienti tak majú možnosť využívať vozidlá, ktoré sú absolútnymi novinkami na našich cestách.

Kľúčom k úspechu globálnej značky, akou je AVIS, je konzistencia poskytovaných služieb kdekoľvek na svete – a na Slovensku tomu nie je inak. Klient tak má záruku, že dostane vysokú úroveň zákazníckeho servisu od prvého kontaktu cez rezerváciu vozidla až po ukončenie prenájmu. A to je ďalší z dôvodov, prečo sa oplatí zabezpečenie mobility zveriť do rúk skúseného spoľahlivého partnera.

\