5 DÔVODOV PREČO SI PRENAJAŤ MERCEDES-BENZ VITO

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
08 00 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
08 00 zmeniť výberom

Vyhľadávaná novinka, ktorá prekvapí využiteľnosťou, aj bohatou výbavou.

Mercedes-Benz Vito je jedným z najobľúbenejších modelov kategórie malých úžitkových vozidiel. Vzhľadom na jeho univerzálnosť a široký rámec využitia sme sa ho rozhodli zaradiť do našej flotily úžitkových vozidiel AVIS Van Rental a za pár týždňov sa stal najvyhľadávanejším vozidlom v našej ponuke. V tomto článku sa pozrieme na dôvody prečo je táto dodávka tak obľúbená.

  1. Malý zvonka, veľký zvnútra
  2. Bohatá výbava
  3. Ťažné zariadenie
  4. Automatická prevodovka
  5. Drevené obloženie nákladného priestoru
Zaparkovaná dodávka Mercedez Benz Vito pri autopožičovni
  1. Malý zvonka, veľký zvnútra

Kompaktná dodávka neznamená vždy malá dodávka. AVIS ponúka Vito v dvoch veľkostných verziách Long a Extralong, ktoré klientom ponúknu 6m3 a 6,6m3 s dĺžkou nákladného priestoru 2,8m a 3m.

Tieto vozidlá vám teda poskytnú dostatok potrebného priestoru na prevoz zakúpeného nábytku, vývoz odpadu, či transport motorky.

Vonkajšie rozmery oboch verzií sú pritom natoľko kompaktné, že je možné s nimi vojsť do podzemnej garáže, či parkovacieho domu a podobných obmedzených priestorov bez obáv z poškodenia.


  1. Bohatá výbava

V AVIS Van Rental ponúkame svojim klientom nadštandardne vybavené vozidlá, aby ste sa pri jazde s nimi cítili komfortne a bezpečne.

Preto pri konfigurácii nových modelov nešetríme na prvkoch výbavy, ktoré sú pre komfort a bezpečnosť dôležité.

V našich Vitách nájdete všetko to, čo moderné úžitkové vozidlá ponúkajú, ako napríklad bluetooth, dotykový displej s navigáciou, automatická klimatizácia, 360° parkovacie senzory, cúvacia kamera, dažďový senzor.

A pre tých najnáročnejších máme pripravené tepelnoizolačné sklá, elektrický ohrievač a príplatkové komfortné sedadlá.

Palubná doska dodávky na prenájom Mercedes Benz Vito

Pohľad zblízka na na interiér dodávky na prenájom Merecedes Benz Vito
  1. Ťažné zariadenie

Prvý krát sa v ponuke AVIS Slovensko objavuje vozidlo s ťažným zariadením, čo znamená, že kedykoľvek budete potrebovať zapriahnuť karavan a vyraziť s rodinou na dovolenku, pripojiť prepravník s loďou, či potiahnuť prívesný vozík s materiálom, môžete sa spoľahnúť na to, že si u nás takto vybavené vozidlo budete môcť prenajať.

Ťažným zariadením sú totiž vybavené všetky vozidlá kategórie Mercedes-Benz Vito.


  1. Automatická prevodovka

Či už sa chystáte na ďalekú cestu v diaľničnom tempe, alebo na pomalé posúvanie v rannej zápche, určite oceníte 9-stupňovú automatickú prevodovku, ktorá vám bude v každej situácii spríjemňovať jazdu.

Okrem toho že jej radenie nebudete cítiť ani s plne naloženým vozidlom, dokáže pracovať s výkonom 160 koní tak, aby ste ho mali vždy dostatok.

Úžitkové vozidlo Mercedes Benz Vito pri poľnej ceste

Interiér dodávky Mercedes Benz Vito na prenájom
  1. Drevené obloženie nákladného priestoru

Aby sme sa vyhli zbytočným poškodeniam dodávok, vybavujeme zvonka naše vozidlá parkovacími senzormi a cúvacími kamerami, ale nezabúdame ani na tú najviac namáhanú časť týchto áut, ktorou je nákladný priestor.

Všetky úžitkové vozidlá v našej ponuke sú vybavené spevnenou podlahou a Vito nie je výnimkou.

Novinkou je však drevené obloženie nákladného priestoru po bokoch až po strop, ktoré prispieva k využiteľnosti týchto atraktívnych vozidiel.


Kontakt

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, alebo by ste sa chceli dozvedieť viac o našich službách, kontaktujte nás na telefónnom čísle +421 900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60€/minútu s DPH), alebo nám napíšte email na adresu info@avis.sk.
Ak chcete vytvoriť rezerváciu kliknite sem:

VYTVORIŤ REZERVÁCIU

\