PRENÁJOM DODÁVKY SA STAL SÚČASŤOU NAŠEJ OBČIANSKEJ VYBAVENOSTI

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
08 00 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
08 00 zmeniť výberom

Možnosť jednoducho si prenajať úžitkové vozidlo je tu už niekoľko rokov. Dnes však využívame ich schopnosti v oveľa väčšej miere.

Pred niekoľkými rokmi bol prenájom úžitkového vozidla veľmi výnimočný produkt v portfóliu autopožičovní, ktorý si veľmi nesmelo hľadal svoje využitie medzi firmami, aj retailovými klientmi.

Za veľmi krátke obdobie si prenájom dodávok na Slovensku našiel svoj trh a stal sa podstatnou súčasťou biznisu pre množstvo firiem, ale aj bežným servisom dostupným pre súkromné osoby, ktoré možnosť prenájmu takéhoto vozidla berú ako samozrejmosť.

Zásluhu na tom má autopožičovňa s najväčšou ponukou úžitkových vozidiel AVIS Van Rental, ktorá systematicky posúva úroveň týchto služieb.

Muž a žena s krabicami pri autopožičovni AVIS

Stručne sa dá povedať, že dodávka sa dá využiť na prevoz nákladu. Čo to ale v praxi znamená?

Využitie úžitkového automobilu ovplyvňujú najmä jeho vlastnosti. Tie zásadné, na základe ktorých si vhodné vozidlo vyberáme sú nosnosť a rozmery, čiže veľkosť vozidla. Nemali by sme ale zabúdať ani na to, ako je vozidlo vybavené.

Moderné dodávky ponúkajú množstvo systémov, ktoré dokážu sledovať našu jazdu a v prípade krízovej situácie aj zabrániť kolízii. Ak plánujeme dlhšiu jazdu, záleží  aj na komforte, výkone a spotrebe.

Najširšiu flotilu dodávok ponúka AVIS Van Rental. Máte na výber zo siedmych veľkostí vozidiel, od najmenšej kategórie pickup, až po veľké dodávky s objemom nákladného priestoru 16m3. Môžete si tak vybrať presne také vozidlo, ktoré pohodlne pojme váš náklad a nebude zbytočne veľké, čo môže predstavovať problém napr. pri vjazde do stiesnených priestorov ako je garáž, alebo parkovací dom.

Každé vozidlo od AVIS Van rental disponuje spevnenou podlahou a okami na ukotvenie nákladu, čím chránite náklad, aj samotné vozidlo. Sú to vlastnosti, ktoré opäť otvárajú ďalšie možnosti využitia. A kde všade nájde dodávka využitie?


Využitie dodávky pri dome, či domácnosti

Ak sa púšťate do nejakého projektu v rámci domácnosti, alebo okolo domu, častokrát vás neminie, či  dokonca obmedzí otázka prepravy materiálu. Dnes už sa nemusíte obmedzovať a rezerváciu dodávky si viete vytvoriť online priamo na stránke www.avis.sk. Či už ste sa rozhodli postaviť záhradný domček, vysadiť nové stromy alebo vypratať starý byt či dvor, zíde sa vám úžitkové vozidlo.

Potrebujete sa presťahovať, alebo prepraviť nový nábytok k vám domov? Nie je nič jednoduchšie. Požičajte si niektoré z našich najobjemnejších áut a neobmedzujte sa veľkosťou nábytkuprepravovaným nákladom. S našimi dodávkami môžete jazdiť po celej EÚ. Pri sťahovaní do zahraničia tak viete prenájmom úžitkového vozidla výrazne ušetriť.

Tip: Pri náročnejších projektoch ako je napríklad prerábka bytu, či stavba domu využijete dodávku často. Informujte sa preto vopred na výhodné akcie a nechajte si u našich špecialistov na call centre naceniť prenájom na dlhšie obdobie. Mesačná sadzba môže byť omnoho lacnejšia ako niekoľko krátkych prenájmov. Call centrum AVIS: tel.:0900 200 200 (linka je spoplatnená sumou 0,60€/min.), mail: info@avis.sk
Muž nakladajúci krabice do prenajatej dodávky

Prvý pohľad z motorky na cestu pri lese
Prevážať dopravné prostriedky v dodávke? A prečo nie?

Jedným z často prepravovaných nákladov v našich autách sa stali motorky, motokáry, alebo malé vozidlá a pojazdné stánky ponúkajúce kávu.

Ak si radi zájdete na výlet na motorke do zaujímavých destinácií, viete, že nie je nič otravnejšie, ako náročné diaľničné presuny. Prečo nenaložiť motorky do jedného z najlepšie vybavených úžitkových vozidiel ktoré vás bude celú cestu hýčkať a neprepraviť sa pohodlne a bez stresu aj s priateľmi k alpskému priesmyku, kde si spoločne užijete na vašich strojoch?

Ste firma ktorá ponúka predaj kávy, či iného produktu prostredníctvom mobilných stánkov, alebo malých vozidiel (Piaggio), ale je príliš náročné dostať vaše stánky na festivaly, či bližšie k zákazníkom po vlastnej osi? Áno, aj tieto tipy vozidiel sa dajú prepravovať v dodávkach za dodržania všetkých bezpečnostných kritérií.

Tip: Ak prevádzkujete, alebo sa chystáte založiť motokárový, alebo moto závodný tím, môžete na prepravu závodného náčinia využiť akciové víkendové prenájmy. Celá motokára sa pohodne zmestí aj do menšieho Mercedesu Vito s ktorým bez problémov vojdete do každej garáže.


Prepravujte objemné a ťažké náklady na dlhé vzdialenosti

Kúpili ste do firmy nový stroj, potrebujete previezť klavír, alebo iný objemný, či ťažký náklad? Všetky naše vozidlá sú nadštandardne vybavené a disponujú najmodernejšími prvkami výbavy čo sa týka bezpečnosti aj pohodlia a preto sa skvele hodia na dlhé a náročné presuny. Naša najväčšia dodávka Iveco Daily vám ponúkne objem 16m3. Preborníkmi v ťažkej váhe sú dodávky kategórie L2H2, ktoré bez problémov uvezú 1350kg ťažký náklad.


Dá sa úžitkové vozidlo využiť aj inak ako na prepravu nákladu?

Naši klienti sú kreatívny a možnosť jednoduchého zabezpečenia tohto typu vozidiel im otvorila cestu k novým spôsobom využitia našich áut. Tu je niekoľko odpovedí na otázku ako využili našu dodávku niektorí z našich klentov:

Eduard: „ S priateľkou sme dávno uvažovali o prenájme karavanu. No a keďže si často prenajímam dodávky od AVIS cez firmu, napadlo mi, že by sme mohli prespať aj v dodávke. Kempovanie v dodávke bolo úžasné a hlavne za zlomok ceny, čo by stál prenájom karavanu

Peter: „Potreboval som počas stavby domu na jeden deň vypratať kompletne všetko náradie a materiál z celého pozemku. Požičal som si dodávku a veci som uskladnil v nej. V tej chvíli to bolo najjednoduchšie riešenie“

Juraj: „Dodávku si požičiavame pravidelne na firmu. Používame ju ako mobilný stánok na predaj našich výrobkov. Keď sme si spočítali všetky náklady zistili sme, že nemá ekonomický zmysel kupovať si vlastné auto. Koronakríza ukázala, že to bolo dobré rozhodnutie.“

POZRIEŤ PONUKU

Spätné zrkadlo dodávky na prenájom na ceste

\