MOŽNOSŤ PRENÁJMU DODÁVOK S OKAMŽITOU DOSTUPNOSŤOU ZMENÍ VAŠE PODNIKANIE

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
14 30 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
14 30 zmeniť výberom

Preprava vášho tovaru môže byť jednoduchšia, ako sa na prvý pohľad zdá.

Pri organizovaní prepravy tovaru je dôležité mať k dispozícii dostatočné množstvo vozidiel. Avšak, náklady na kúpu a údržbu širokého vozového parku môžu byť pre mnohé firmy značným bremenom. Našťastie existuje alternatíva v podobe prenájmu úžitkových vozidiel od AVIS Van Rental. Využívanie najväčšej flotily dodávok na Slovensku a to s okamžitou dostupnosťou je už iba otázkou niekoľkých kliknutí. Klienti AVIS tak majú k dispozícii 9 kategórií nových a špičkovo vybavených vozidiel po stránke efektivity, ale aj bezpečnosti.

Prenájom dodávky s okamžitou dostupnosťou umožňuje firmám získať vozidlo, ktoré potrebujú, v momente, keď ho potrebujú. Nižšie uvádzame niekoľko hlavných výhod takejto služby.

Prenájmom dodávky dokážete rýchlo reagovať na vzniknuté potreby

Ak máte náhlu potrebu prepravy tovaru, nemusíte sa starať o to, že nemáte k dispozícii dostatočný počet vozidiel. Prenájom dodávky s okamžitou dostupnosťou vám umožní rýchlo a efektívne reagovať na potreby vašej spoločnosti. Týmto spôsobom si môžete ušetriť čas a peniaze a zabezpečiť, že vaše zákazky budú splnené včas. V AVIS Van Rental máte záruku dostupného vozidla vždy vtedy keď ho potrebujete.

Prenajmite si dodávku s okamžitou dostupnosťou a starosti s údržbou vyriešime za Vás

Prenajatie dodávok vám umožňuje vyhnúť sa starostiam a nákladom spojeným s údržbou a opravami vozidla. Toto je zvlášť dôležité pre malé a stredné podniky, ktoré nemajú dostatok zdrojov na údržbu vlastného vozového parku. S prenájmom dodávok sa nemusíte starať o základnú údržbu, napríklad výmenu oleja, kontrolu stavu pneumatík a podobne.


Plaťte len za to čo prejazdíte a investície do nových vozidiel nechajte na nás

Nákup nových vozidiel môže byť pre mnohé firmy veľkou finančnou záťažou. Navyše v čase kedy evidujeme akútny nedostatok vozidiel a dodacie lehoty importérov prekračujú 12 mesiacov, sa množstvo firiem dostáva do zdanlivo neriešiteľnej situácie. Požičanie dodávky s okamžitou dostupnosťou vám umožní získať vozidlo, ktoré potrebujete, bez nutnosti investovať do kúpy vozidla. Platíte tak za prenájom vozidla iba vtedy keď ho využívate.

Flexibilita je pri podnikaní kľúčová

Pri prenájme vozidiel s okamžitou dostupnosťou sa môžete rozhodnúť pre vozidlo, ktoré najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Ak sa vaše potreby zmenia, môžete jednoducho zmeniť typ vozidla, ktoré prenajímate. Toto vám umožní prispôsobiť vaše náklady na prepravu podľa vašej aktuálnej situácie a vďaka možnosti výberu z 9 kategórií úžitkových áut dostanete vždy to, ktoré najviac pokrýva vaše potreby.

Ani prenájom väčšieho množstva vozidiel nie je pre AVIS Van Rental problém. V rámci svojho podnikania tak zostávate pre svojich zákazníkov za každých okolností spoľahlivým partnerom, ktorý dokáže reagovať na ich požiadavky.


Rezervácia online, rýchlo a kedykoľvek

AVIS Van Rental si rezerváciu vozidla môžete vytvoriť 24/7 online a s okamžitým potvrdením. Môžete tak mať prehľad o cenách a dostupnosti vozidiel kedykoľvek to budete potrebovať. A ak preferujete osobný kontakt, pokojne sa obráťte na našu rezervačnú kanceláriu, kde vám ochotne poradíme  a vytvoríme rezerváciu.

Žiadne záväzky na dlhšiu dobu

Nákup vozidiel na seba viaže záväzky na niekoľko rokov, čo môže byť problém v prípade, že sa vaše potreby, alebo potreby vašich zákazníkov zmenia. Prenájom úžitkových automobilov vám umožní mať vozidlo bez viazanosti a len na dobu, kedy dodávku skutočne využijete. Preto je prenájom dodávky s okamžitou dostupnosťou efektívnym a ekonomickým riešením pre mnohé firmy.


Kontakt

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, alebo by ste sa chceli dozvedieť viac o našich službách, kontaktujte nás na telefónnom čísle +421 900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60€/minútu s DPH), alebo nám napíšte email na adresu info@avis.sk.

Ak chcete vytvoriť rezerváciu kliknite sem:

VYTVORIŤ REZERVÁCIU

\