MERCEDES-BENZ SPRINTER L2H2 SA VRACIA SILNEJŠÍ AKO PREDTÝM

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
08 00 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
08 00 zmeniť výberom

MERCEDES-BENZ SPRINTER L2H2 SA VRACIA SILNEJŠÍ AKO PREDTÝM

Do flotily našich vozidiel sa vracia jeden z najpopulárnejších modelov Mercedes-Benz Sprinter L2H2. Tentokrát s extrémne výkonným motorom 317CDI, ktorý vám zabezpečí dostatok výkonu aj na prepravu nákladu s vyššou hmotnosťou. Práve vyššia nosnosť je hlavnou výhodou kratšej verzie Sprintera, ktorý je schopný prepraviť 1350kg nákladu, pričom je stále možné ho šoférovať s vodičským oprávnením typu B. Zároveň však ponúka rovnakú prémiovú výbavu ako jeho väčší súrodenec, ale jeho prenájom vás bude stáť menej.

Teraz ho môžete mať v uvádzacej cene za 499€  bez DPH na mesiac. Viac o ponuke sa dozviete TU.

Výbava

Mercedes-Benz Sprinter patrí vo flotile dodávok AVIS Van Rental na absolútny vrchol ponuky. Výbava vozidla za ktorú by sa nehanbili ani prémiové osobné automobily tejto značky doslova vyráža dych. Je to práve AVIS, kto uviedol toto vozidlo po prvý krát na slovenský trh s prenájmom úžitkových vozidiel a AVIS aj naďalej zvyšuje latku. Mercedes-Benz Sprinter L2H2 teraz u nás dostanete s dvoma dotykovými obrazovkami ovládanými priamo z volantu pre maximálne udržanie pozornosti počas jazdy. 9-stupňová automatická prevodovka po prvý krát použitá v úžitkovom vozidle zabezpečí komfortné jazdné vlastnosti  a udržanie nízkej spotreby aj pri pomalom posúvaní sa v ranej zápche. Cúvacia kamera s 360° senzormi obmedzí možnosť kolízie a poškodenia vozidla na minimum. V neposlednom rade, skvele navrhnutá asistencia bočných náklonov Vám umožní cestovať bez obáv štandardnými rýchlosťami aj počas nárazového bočného vetra.

Výbava vozidla:

  • 9G-TRONIC PLUS automatická prevodovka
  • Asistent rozjazdu do kopca
  • Multifunkčný volant
  • Multimediálny systém MBUX
  • 7 palcový dotykový display
  • Cúvacia kamera
  • Parkovací pilot
  • Asistent náklonov bočného vetra
  • Systém núdzového volania Mercedes-Benz
  • Poruchový manažment
  • Automatická klimatizácia
  • Bluetooth
  • Tempomat

Rozmery a nosnosť

Vďaka kompaktným rozmerom verzie L2H2 je toto vozidlo ideálne do prostredia, kde je potrebné náročné manévrovanie, ako sú úzke uličky, či preplnené parkoviská. S dĺžkou úložného priestoru 3,2m sa však nestratí ani pri preprave objemovo náročnejších nákladov, ako je stavebný materiál, alebo pri balíkovej preprave využívanej kuriérskymi službami. Celkovo vozidlo ponúka 12m³ nákladného priestoru.

Najväčšou výhodou menších úžitkových vozidiel je ich vyššia nosnosť a nie je tomu inak ani v prípade Sprintra L2H2. Prepravovať môžete až 1350kg nákladu.


Motor a spotreba

Nový Sprinter L2H2 zdvíha štandard aj po stránke výkonu. S motorom 317CDI a výkonom 170 koní nebudete cítiť rozdiel v jazde s prázdnym a plne naloženým vozidlom. 9-stupňová automatická prevodovka zároveň ustriehne vašu spotrebu aj v tých najnáročnejších situáciách, či už pôjde o rannú zápchu, alebo jazdu s plne naloženým vozidlom v kopcoch.


Využitie

Vozidlo v tejto konfigurácii je určené na prepravu nákladu s vyššou hmotnosťou pri menšom rozmere. Ideálnym spoločníkom na dlhé cesty je vďaka nadštandardnému infotainmentu ovládanému z volantu, vysokému výkonu (170k) a 9-stupňovej automatickej prevodovke.  Cenovo sa jedná o veľmi zaujímavú alternatívu k väčším verziám Sprintrov v našej flotile dodávok, keďže výbava vozidla je totožná.


Cenová ponuka

Prenájom dodávky Mercedes-Benz Sprinter L2H2 si u nás môžete nakombinovať prostredníctvom produktov s rôznou dĺžkou, alebo viazanosťou prenájmu. 

Vozidlo

Nájazd

Dĺžka prenájmu

Cena

Mercedes-Benz Sprinter L2H2

200km/ deň

1 deň

37 €

bez limitu

1 deň

58 €

3 000km/mes.

mesiac

499 €

5 000km/mes.

mesiac

679 €

Ceny sú uvedené bez DPH


Kontakt

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, prosím kontaktujte nás na telefónnom čísle 0900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60€/minútu s DPH), napíšte nám email na adresu info@avis.sk, alebo sa informujte priamo na pobočke autopožičovne.

\