Nový Peugeot 208 ze Slovenska, výjimečné vozidlo, které vybočuje ze své třídy. Vyčnievajte i Vy!

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
08 00 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
08 00 zmeniť výberom

Nový Peugeot 208 ze Slovenska, výjimečné vozidlo, které vybočuje ze své třídy. Vyčnievajte i Vy!

Technológie sú v popredí, vo výbave Vám nič nechýba

Digitálny i-Cockpit s 3D zobrazením, 10,25 palcový displej pre ovládanie infotaimantu či zabudovaná navigácia. Neobmedzujte sa na to, čo Vám diktuje auto, vyberte si sám jazdný štýl, ktorý Vám vyhovuje. To je len zlomok toho, čo Vám toto vozidlo ponúka. Navyše všetko sa ovláda veľmi jednoducho a intuitívne. Ak nemáte nabíjačku na Váš smartphone, vozidlo Vám ho vďaka Qi nabíjaniu dobije. Treba si to prísť vyskúšať na vlastnej koži. 


Bezpečnosť

Množstvo inteligentných asistenčných systémov sa postará o Vašu bezpečnosť. Pokročilý systém rozpoznávania dopravných značiek a odporúčania rýchlosti sa postará o to, aby ste nedostali pokutu nevedome. Zadné svetlá sa automaticky rozsvietia pri núdzovom brzdení a vozidlo obsahuje aj funkciu samostatného núdzového brzdenia. K tomu, aby ste nevybočili z jazdného pruhu, tak na to Vás takisto systém upozorní. Je toho množstvo a v tejto kategórii vozidlá ide o značný nadštandard. 


Krása

Predne svetlá v tvare klov či zadné svetlá v tvare pazúrov. Disky 16 – palcové, farba v krásnej metalickej čiernej, bielej, červenej či sivej. Každý tak na Vás nechá oči. 


Buďte online

Peugeot má vyladenú aplikáciu MYPEUGEOT, cez ktorú viete komunikovať priamo s vozidlom a mať tak neustále prehľad o stave vozidla. Stačí si nastaviť personalizáciu, ktorá je Vám sympatická a z jedného miesta máte všetko, čo potrebujete pod kontrolou. 


Ako a kde sa k takémuto vozidlu viete dostať?

Pripravili sme pre Vás špeciálne uvádzacie ceny so zľavou vo výške 15%, aby ste si mohli tieto a aj všetky iné, nepopísané vlastnosti tohto vozidla vyskúšať na vlastnej koži. Viac informácii o akcii sa dozviete tu: https://www.avis.sk/sk/ponuky/novy-peugeot-208.html

\