AVIS LEASE JE SLUŽBA OPERÁKU PRE PROFESIONÁLOV.

Najväčšia požičovňa áut v Bratislave

Dátum vyzdvihnutia
08 00 zmeniť výberom
Dátum vrátenia
08 00 zmeniť výberom

Online, jednoducho a bez čakania!

Ak si kladiete otázku či je operatívny leasing najvýhodnejším riešením mobility pre Vaše podnikanie, čítate správny článok.

Správny výber a správa služobného auta je dôležitá pre každého profesionála. V AVISe vytvárame programy a služby, ktoré vám ušetria peniaze, čas a energiu.

Vaše služobné autá od nás budú spĺňať najprísnejšie špecifikácie pokrývajúce každú potrebu, pričom naše programy zároveň ponúkajú inovatívne riešenia a flexibilné služby za najvýhodnejšie ceny.

Profesionál profesionálom

AVIS pôsobí na viac ako 90 globálnych trhoch. Spoločnosť AVIS poskytuje služby operatívneho leasingu vozidiel s najväčším globálnym pokrytím a má skúsenosti aj na náročných v rozvíjajúcich sa trhoch. AVIS so svojimi službami mobility (autopožičovňa a operatívny leasing pre osobné a ľahké úžitkové vozidlá) zastrešuje tak korportátnu klientelu ako i lokálnych podnikateľov.

Rozumieme zákazníkom

AVIS lease si zakladá na budovaní vzťahov, ktoré uznávajú celý ekosystém Vašej firmy. AVIS pochopí poslanie a hodnoty Vašej spoločnosti a navníma, ako rôzne funkcie a štruktúra zapadajú do celkového obrazu firmy. Identifikujú sa sú kľúčové ciele Vašej mobility, vrátane Vašej budúcej ESG stratégie pre mobilitu a budeme pracovať na tom, aby sme sa stali Vašim efektívnym mobility partnerom. Stanovíme Vám jasné akčné plány na postupnú obmenu flotily, vrátane vyriešenia otázky starých a dosluhujúcich vozidiel a naplánujeme všetky kroky pre vytvorenie novej a ekologickej firemnej flotily.
Kľúčová je naša schopnosť spolupracovať, budovať dôveru a zabezpečiť, aby ste mali individualizovanú službu a komplexnú mobilitu od hodinového prenájmu cez našu AVIS Autopožičovňa až po flexibilne riešenia programu AVIS Maxirent. 
Bez ohľadu na rôznorodosť vašich požiadaviek, či už ide o lízing vozidiel alebo správu vozového parku, AVIS preskúma najlepšie možnosti.


Kvalita služby

Spoločnosť AVIS bola vždy známa svojím špičkovým zákazníckym servisom. V roku 1963 predstavila kampaň „We try harder®“ a slogan zostáva v platnosti aj dnes. Spoločnosť AVIS bola vyhlásená za najlepšiu požičovňu áut na svete a v Európe na súťaži Business Traveller Awards 2020. Úspech má vždy veľa faktorov, minimálne jedným je však mať správneho a spoľahlivého partnera, a to sa AVIS v rámci zabezpečovania kvalitného a nízko emisného vozového parku a správy tohto vozového parku snaží na maximum.

Jednoduchosť

Pri leasingu vodič namiesto vlastníctva auta platí mesačné nájomné (so zahrnutými službami v cene) za používanie auta na vopred stanovenú dobu a na konci zmluvy ho odovzdá naspäť nám.

Ako to funguje? Proces je v 3 jednoduchých krokoch.

1. Vyberte si želané vozidlo
2. Zvoľte si dĺžku leasingu a nájazd km
3. Vyplňte formulár a odošlite nám dopyt

My Vás do 24 hodín budeme kontaktovať a všetko vybavíme online. Jazdiť môžete pri výbere vozidiel, ktoré sú skladom už do 48 hodín od odoslania dopytu.

U nás neplatíte žiaden registračný poplatok ani akontáciu! S ohľadom na Vašu bonitu (overíme bez čakania online) si od Vás maximálne vyžiadame vratný depozit.


Ponuka vozidiel

Operatívny leasing dnes už nie je iba o vozidlách Škoda či Volkswagen. Tieto značky dominovali v ponuke leasingových spoločností predovšetkým pred pandémiou COVID-19. Veľmi silnými hráčmi sa v roku 2021 a 2022 totiž začali stávať kórejskí výrobcovia vozidiel ako KIA či francúzske značky ako napríklad Peugeot. Klienti hľadajúci výnimočnú bezpečnosť a spoľahlivosť odvrátili pohľad od nemeckých luxusných výrobcov BMW a AUDI smerom k švédskej značke Volvo.

Prečo je to tak?

Pretože Nemecké značky sa len veľmi ťažko adaptovali na požiadavky zákazníkov a ich výroba nestíhala dopytu zákazníkov, čo sa veľmi rýchlo začalo prejavovať negatívne aj na cene ich modelov. Vďaka tomu si dnes zákazníci bez čakania sadli za volant mladších a dravších značiek nabitých najnovšími technológiami s nízkou spotrebou a zaujímavo nízkymi emisiami CO2.


Namiesto Octavie sa výbornou alternatívou stal model Kia Ceed a Kia Ceed SW ako kombi verzia

Kia Ceed SW je pre klienta výborná voľba za rozumnú cenu. Tretia generácia modelu Ceed je navrhnutá, vyvinutá, skonštruovaná v Európe a vyrába sa v našom závode V Žiline. Nový dizajn spája zrelosť a mladícku športovosť, ako aj väčší pôžitok z jazdy. Užite si jazdu naplno vďaka dynamickému výkonu a pokročilým jazdným a bezpečnostným technológiám.

  • 160 koní
  • Navigácia
  • Parkovacia kamera a senzory
  • Aktívny line asistant
  • 5,2L spotreba

Namiesto Audi Q5 či BMW X3 zasa Volvo XC60

Luxus v kombinácií s bezpečnosťou na cestách, ktorý nemá konkurenciu. Elegantný dizajn a zmysluplná konštrukcia zo Švédska robí z nového modelu XC60 špičkové SUV. Na svoje si prídu nároční užívatelia ale aj milovníci minimalizmu.

Pri dnešných cenách pohonných látok určite poteší svojim inteligentným mild-hybrid motorom, ktorý zabezpečí maximálny výkon pri skvelej spotrebe.

Dlhoročnou výsadou značky Volvo je bezpečnosť ich vozidiel. Výnimkou nie je ani XC60, ktorá vďaka svojim bezpečnostným prvkom a asistentom skóruje fantastické výsledky v IIHS a NHTSA testoch.

  • 249 koní
  • 4x4
  • Navigácia
  • Parkovacia kamera a senzory
  • Digitálny prístrojový panel s 12,3 palcovým displejom
  • Audiosystém High Performance Sound
  • Bezkľúčový štart
  • 6,3L spotreba

Škodu Fabia nahradil Renault Clio či Peugeot 208

Obratné, dynamické a plné technológií. Vyjadrite svoju osobnosť! Zmyselné línie, dynamický profil a nové svetlá s technológiou Full LED. Clio si vás získa od okamihu, keď sa na neho pozriete, a to svojim moderným a dynamickým štýlom. Jazdu s ním budete milovať.

  • 100 koní
  • Navigácia
  • Parkovacia kamera a senzory
  • Veľký displej easy link 7 palcový
  • Automatická klimatizácia
  • 5,2L spotreba

Prečo AVIS

Technológia nás ženie vpred. AVIS je na čele technologických a lízingových trendov. Tak ako sa dynamicky svet mení, vyvíja sa aj AVIS a naša stratégia sa prispôsobuje očakávaniam klienta. Mnohé z najnovších našich modelov od popredných výrobcov ponúkajú alternatívne pohonné ústrojenstvo využívajúce hybridnú, plug-in alebo elektrickú technológiu. Ide o kombináciu rôznych pohovov vozidiel, ktorou chceme dosiahnuť prísne CO2 limity EÚ a naplniť našu vlastnú ESG stratégiu.

Digitalizácia sa pozitívne dotýka aj našich klientov. „Bezkontaktné“ online objednanie vozidla, podpis zmlúv na diaľku, platobné riešenia a okamžité služby zákazníkom. Digitálne riešenia poistných udalostí, archivácia fotografií vozidla a jeho stavu v cloude, presné vedenie záznamov a zaznamenávanie škôd. GPS zariadenia a vyhodnocovanie jazdných údajov v súlade s GDPR so schopnosťami ako napríklad deaktivovať motor auta. Z hľadiska rizika tieto technológiu znižujú riziko krádeže a uľahčujú nám rozhodovanie ako službu nastaviť v prospech klienta.


Ak ste doteraz ešte nerozhodli, radi Vás uistíme, že sme pre Vás dobrá voľba. 7 dôvodov, prečo si vybrať Avis Lease ešte dnes:

1. Máte plnú kontrolu nad svojimi financiami:
S pevnou, konkurencieschopnou sumou každý mesiac je jednoduchšie organizovať si rozpočet.
2. Bez finančného záväzku:
Nie je potrebné, aby ste odložili finančné prostriedky ani sa zaviazali financovať nákupy nového auta.
3. Zníženie nákladov:
Celkové náklady sú nižšie ako náklady na obstaranie a používanie auta.
4. Obmedzíte dodatočné nepredvídané náklady a riziko:
Vyhnite sa nákladom, ktoré nemôžete predvídať, napr. náklady na údržbu.
5. Viac možností:
Môžete si vybrať auto, ktoré vyhovuje vašim potrebám a flexibilne využívať pod 1 strechou aj iné varianty prenájmu vozidiel, či iných modelov
6. Ušetríte čas a energiu:
Vyhnete sa časovo náročným administratívnym či procesným záležitostiam, napr. kúpa auta, registrácia, cestná daň, poistenie, riešenie PÚ, reklamácie od poisťovní, náklady na údržbu či výmenu pneumatík a pod.
7. Máte po svojom boku „experta“:
Zamestnanci AVIS sú po vašom boku, aby Vám pomohli a usmernili vás, aby ste si mohli vybrať ideálne vozidlo pre vaše potreby s najnižšími celkovými nákladmi na vlastníctvo.

 Vyberte si vozidlo, ktoré spĺňa vaše konkrétne profesionálne požiadavky a pošlite nám dopyt online a všetko bez akýchkoľvek papierovačiek vybavíme online a do 48 hodín môžete jazdiť.

\